За„МАЈКРОСОФТ“ универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип е единствената установа во регионот со успешна онлајн настава

ВО ВРЕМЕ КОГА ЈАВНОТО МИСЛЕЊЕ Е ПОДЕЛЕНО ЗА И ПРОТИВ ОН ЛАЈН НАСТАВАТА, ШИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОД КОМПАНИЈАТА МАЈКРОСОФТ Е ПОСОЧЕНА КАКО  ЕДИНСТВЕНАТА ВИСОКООБРАЗОВНА ИНСТИТУЦИЈА ВО РЕГИОНОТ КАДЕШТО УСПЕШНО СЕ СПРОВЕДУВА ОН ЛАЈН НАСТАВАТА. АЛТКАТА СО КОЈА И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗАТА НЕ ГИ СПРЕЧИ СТУДЕНТИТЕ ДА ПОЛАГААТ ИСПИТИ, ДА БРАНАТ ДИПЛОМСКИ ИЛИ ДОКТОРАТИ СЕ УСОВРШУВА 13ГОДИНИ,ВЕЛИ ЗА АЛФА ПРОФ. МИШКО ЏИДРОВ. ВО МЕЃУВРЕМЕ ДЕНЕС ЗАВРШУВА И ПРВИОТ УПИСЕН РОК.

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ РАЗГОВОРТ СО ПРОФ. МИШКО ЏИДРОВ-ПРОРЕКТОР НА УГД.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста