Жолт картон за министерката за култура: Вработените во македонската филхармонија на протест

Жолт картон и кренаа на министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска вработените во македонската Филхармонија. Тие повторно одржија протест пред Министерството за култура, бидејќи, уште немаат конкретен одговор, ниту решение во врска со одлуката новоформираниот џез оркестар просторно да биде сместен во објектот на Филхармонија.
Advertisements