Една жена почина, а двајца се борат за живот откако дома јаделе пита со праз кои сами ја подготвиле

Една жена почина, а двајца се борат за живот откако дома јаделе пита со праз кои сами ја подготвиле

Трагедија во Скопје. Една жена почина, а двајца се во кома и во тешка здравствена состојба откако дома јаделе пита со праз кои сами ја подготвиле. Најверојатно се отруле со опасен инсектицид, но не се знае како тој завршил во јадењето, дали преку брашното, празот или некој друг начин. Деталите за овој трагичен случај екслузивно ни ги пренесува колешката Ања Лукарова, Ања што се случило?

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста