Добар ден секој ден

Сите актуелности на едно место, гостувања на секогаш интересни гости, граѓански теми и еден куп занимливости. Телефонските линии се отворени за вашето мислење од 11 октомври во “Добро утро секое утро”. Испијте го првото утринско кафе со нас. Стартуваме во 7:30.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста