Директорот на Агенцијата за управување со одземен имот доделил комбе на џамија во Арачиново!

Агенцијата за управување со одземен имот обезбеди и пушти во процедура издавање на транспортно возило за услугите на џамијата во општина Арачиново.

Општина Арачиново не е „заборавено село“ туку е Општина која заслужува и има потреба од безброј грижа, особено од државните институции, порача директорот на Агенцијата за управување со одземен имот, Дритон Небиу на Фејсбук откако обезбеди транспортно возило за услугите на селската џамија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста