Делови од општина Кисела Вода ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 27.08.2020 година, поради реконструкција на водоводна мрежа со димензија Ф-100 мм., на ул.Георги Димитров бб, карши Т.Ц во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Георги Димитров и Вера Јоциќ, од 08:00 часот до санирање на дефектот. (Општина Кисела Вода)

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 27.08.2020 година, поради реконструкција на водоводна мрежа …

Publiée par Центар за управување со кризи sur Jeudi 27 août 2020
Advertisements