Делови од неколку општини ќе останат без струја

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 31.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:
• од 08:30 до 13:00 часот, корисниците одПролет Комерц, продавница Тргодент, Петре Поп Арсов, Христо Татарчев (опш.Велес);
• од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Ж.Поповиќ, ул.С.Спировски, нас.Дутлок (област кај гимназијата), ул.Ж.Брајковски, ул.Р.Оџаклиески, ул.Никола Тесла (опш.Гостивар);
• од 11:30 до 15:30 часот, дел од корисниците во с.Градошорци кон Ромско маало (опш.Струмица);
• од 11:30 до 12:00 часот, корисниците оддел од Просенички пат (опш.Струмица);
• од 08:25 до 15:30 часот, корисниците одс.Мороишта (опш.Струга);
• од 13:00 до 13:30 часот, корисниците зграда Здравец на ул.Климент Охридски (опш.Струмица);
• од 10:00 до 12:00 часот, корисниците оддел од центарот, хотел Калин и месноста Задел – Лазарополе (опш.Маврово и Ростуше);
• од од 10:00 до 12:00 часот, корисниците оддел од корисниците кои се наоѓаат во с.Удово(опш.Гевгелија);
• од 12:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Калково (опш.Гевгелија);
• од 10:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.15. Корпус од продавница ЕМАКС до уличтата спроти база Монтер (опш.Охрид);
• од 10:00 до 12:30 часот, корисниците одГранд Експорт во Стаклара (опш.Кисела Вода);
• од 08:00 до 14:00 часот, корисниците оддел од с.Клечовце, Зубовце, Новосељане, Косматац, Мургаш, Пезово, Скачковце, Кокошиње, Градиште, Габреж (опш.Куманово);
• од 09:00 до 13:30 часот, корисниците одПетре Прличко, поранешен ДОС, Димитар Влахов, Кјуби осигурување (опш.Велес);
• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците одулица Пиринска, дел од ул.Плачковица (опш.Радовиш);
• од 07:50 до 08:10 часот, корисниците одИнтрама и сервис Зетов, Пелагонија Сепарација, Ресторант и Мотел Сент Џорџ, Терминал во Струмица, деловни објекти позади Терминал во Струмица (сервис Мани, Технопласт и др. на пат за с.Градско Балдовци, Рудник Огражден – погон Микромелава, Фабрика Санкерам, Хотел Сириус, фирма Металопромет на пат за село Куклиш (опш.Струмица);
• од 11:30 до 13:30 часот, корисниците одцелата некогашна ф–ка Македонка (опш.Штип);
• од 10:00 до 14:00 часот, корисниците оддел од нас.Рача од сервисот Механика надолу до мостот (опш.Охрид);

https://www.facebook.com/1442511812495376/posts/3266559723423900/
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста