Делови од неколку општини во Македонија без напојување со електрична енергија

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 02.09.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

• од 08:30 до 13:00 часоткорисниците од ул.Ениџевардарска и ул.Серска (опш.Кисела Вода)
• од 08:30 до 15:00 часот, корисниците однаселба Пинтија, улица Сасаподулиците надбр.20 (опш.Кисела Вода)
• од 09:30 до 14:00 часот корисниците од дел од с.Таринци, кај гробиштата (опш.Штип)
• од 11:00 до 13:00 часот корисниците од дел од с.Карбинци (опш.Штип)
• од 09:30 до 16:00 часот корисниците од делови од улиците Александар Македонски, Киро Базеркоски, Јонче Крстечанец, Крушевска Република, дел од зградите во населба Димо Нареднико позади поранешен Симпо (опш.Прилеп)
• од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.Раштански Пат, пет шоп КМ инвест, Жито, туристичка агенција САМА травел, Симпо (опш.Велес)
• од 09:00 до 14:00 часот корисниците од селата Лавчани, Слп, Карабуњиште и Белештевица (опш.Велес)
• од 12:00 до 14:00 часот корисниците од дел од улиците Димитар Влахов, И.Л. Рибар, 29 Ноември, Солунска, Стојан Сликар (опш.Куманово)
• од 09:00 до 11:00 часот корисниците од дел од ул.Октомвриска – дел кај Табакана, 25 Февруари (опш.Куманово)
• од 09:30 до 16:00 часот корисниците од село Јабланица (опш.Струга)
• од 09:00 до 12:00 часот корисниците од с.Добридол-област на излез кон Неготино (опш.Гостивар)
• од 11:15 до 13:30 часот корисниците од село Горјане (опш.Гостивар)
• од 08:00 до 11:00 часот корисниците од ТАБ МАК, Рудник Булмак (опш.Пробиштип)
• од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Бели, Кочани – горно маало (опш.Кочани)
• од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Петралинци, с.Старо Балдовци, с.Хамзаил и индустриски објекти во околината, Рудник Огражден(Хамзали), с.Чанаклија, Манастир Хамзали, с.Дрвош, с.Сарај, с.Гечерлија. Краткотраен прекин од 09:00 до 09:30 ќе имаат индустрискита објекти приклучени на ТС Ел-Пи с.Дабиле – ЕС-ЕФ мебел, Брамс-Дизајн, Интер-мебел и др. (опш.Струмица).

https://www.facebook.com/1442511812495376/posts/3272772576135948/
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста