Да бидеме хумани: На Тоше Илиевски од Скопје му е потребна наша помош и донации

Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство. Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине на лекувањето со цел да го спаси својот живот. Тоше има 30 години и од боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Фејсбук статус на Тоше Илиевски:

Споделете информации до сите хуманитарци

Податоци за пополнување на уплатница за донации:

Назив на налогопримач: Тоше Илиевски
Трансакциска сметка за плакјање од Мк е следниов број
200-0032475418-53 -Стопанска Банка Ад.Скопје 
За плакјанје од Странство внесете…
IBAN-NUMBER: MK07200003418211219 -EUR
SWIFT STOBMK2X
Цел на дознака: Хуманитарни цели за Тоше Фактура од Странство, за каде ке се одвива лекувањето,ке бидете известени за телефонско донирање.
Споделете…
ПР.Електронско плаќање од Моб.апликација