Давидовиќ за Алфа: Загрижува спороста на ОЈО, според искуството од минатотo досега за Јанева ќе беше побаран притвор

За моменталната ситуација со евентуалната вмешаност на специјалната обвинителка Катица Јанева во „Рекет“, за иднината на предметите на СЈО… во вестите на Алфа говореше адвокатот Звонко Давидовиќ.

Со него разговараше Матеја Петровски.