Градежна офанзива во скопската Општина Гази Баба

Во скопската Општина Гази Баба се случува градежна офанзива. Општината опрераснува во модерно и урбано место за живеење кое добина на атрактивност со најавите на локалната власт за реконструкција и изградба на улици, нови спортски комплекси и игралишта..

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста