Гости во ЗЕБРА МАГАЗИН: водителката Александра Бела и дизајнерката Ива Спасовска

Зебра Магазин, секој работен ден од 17 часот на Тв Алфа.

Зебра магазин секој работен ден од 17 часот на Алфа тв.