Гордана Силјановска Давкова вечерва во Отворено на Алфа

Кандидаткатата за Претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова вечерва гостува во емисијата Отворено на Алфа.

Разговорот на сите актуелни теми во периодот пред почетокот на официјалната кампања ќе може да го погледнете во 18:18 часот.