НАЈНОВИ ВЕСТИ

Втор ден од 27-от конгрес на ЕПП во Ротердам, Холандија

Втор ден делегација на ВМРО ДПМНЕ предводена од Мицкоски е во Холандија на 27- от конгрес на Европската народна партија во Ротердам. колешката Ивана Најдова ја вклучуваме од таму.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста