„Во Центар“ со Васко Ефтов: Путин има најголема воена сила во светот!

Во најновото издание на „Во Центар“ со Васко Ефтов проследете го интервјуто со  Адмирал Давор Домазет Лошо, во кое открива дали Македонија ќе биде поделена меѓу Албанија и Бугарија, дали Русија располага со многу поголем воен потенцијал од Америка, како и тоа зошто е избрано името Северна Македонија!?