Во Центар со Васко Ефтов – На кој јазик зборуваат Егејците и каде е роден Гоце Делчев?

Зоран Иванов е гостин во најновот издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 17.03.2019. Темата е повеќе од интересна и актуелна, а разговорот е еден од оние кои ќе се прераскажуваат.

Погледнете ја снимката од целата емисија: