ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов: Како Пендаровски го победи Оливер Спасовски?

Погледнете го најновото издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 03.03.2019 во кое со гостинот Љупчо Палевски се анализираат последните случувања на македонската политичка сцена и изборот на т.н. консензуален кандидат на СДСМ и ДУИ за претседател на Република Македонија.