Во Центар со Васко Ефтов – Интервју со Југослав Петрушиќ

Погледнете го најновото издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 24.03.2019 во кое гостува Југослав Петрушиќ.