Во Центар со Васко Ефтов: Дали Заев подготвува дравен удар во Србија? Интервју со Драган Вучичевиќ

Во најновото издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 10.03.2019, со гостинот Драган Вучичевиќ се анализираше информацијата објавена во медиуми во соседството за наводни тајни белешки од состанок во Скопје на кој се ковал план за рушење на власта во Србија.

Според „Информер“, овие белешки шпиун на бугарските служби ги пратил во Софија, а од таму се проследени до српските служби од каде и доаѓа информацијата до медиумот. Повеќе детали во целата емисија – погледнете ја: