Во септември нова мисија на оценувачката мисија – Дали Судскиот совет ќе биде распуштен?!

Судскиот совет можеби ќе биде распуштен, а секој од членовите ќе си се врати таму од каде што дошол. Алфа дознава дека во септември повторно доаѓа меѓународната оценувачка мисија која го привршува конечниот извештај, а кога тој ќе биде готов во него ќе се прпорача целосен рестарт на ова судско тело во кое избија низа скандали.

Advertisements