Во понеделник во „За или Против“ со Виктор Мизо и Боријан Борозанов за македонската економија

Во понеделник во „За или Против“ на Алфа за странските инвестиции кои ја одржуваат македонската економија во живот.

Ексклузивно, од прва рака, за состојбите, предизвиците, проблемите, со Виктор Мизо управител на „Костал“ и Боријан Борозанов управител на „Џонсон Мети“.    

Гледајте не во 18:10 само на Алфа

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста