ВМРО-ДПМНЕ на средби со граѓаните во Делчево и Пехчево

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со работното лето. Како дел од нивната агенда денеска се средби со граѓаните во Делчево и Пехчево. Гостин во вестите на Алфа во 17:30 беше претседателот на партијата Христијан Мицкоски.