НАЈНОВИ ВЕСТИ

ВМРО ДПМНЕ: Апсењето на Тодоровиќ е очаен обид за дефокус на власта од сопствените криминали

Од ВМРО-ДПМНЕ, пак, велат дека апсењето на Владимир Тодоровиќ е очаен обид за дефокус на власта од сопствените криминали. Од опозицијата велат дека тој не е градоначалник веќе 10 години, и исто толку време е надвор од политиката.

Најновата информација, се уште неофицијална, е дека за порнаешниот претседавач на Советот на Општина Центар, Владимир Здравев, веќе е одреден притвор во траење од 30 дена.

Од ВМРО-ДПМНЕ, пак, велат дека апсењето на Владимир Тодоровиќ е очаен обид за дефокус на власта од сопствените криминали. Од опозицијата велат дека тој не е градоначалник веќе 10 години, и исто толку време е надвор од политиката.