ВИДЕО: Новогодишно резиме на Николоски-2018 е најлошата година, во 2019 продолжува заедничката битка

Почитувани пријатели, позади нас е најлошата година за Република Македонија. Година во којашто Власта реши да го промени името на државата, да го избрише македонскиот национален идентитет и економски да ја уништи државата. Погледнете дел од битката против сето ова – порачува на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.

Во 2019 година заедно ќе се бориме, и ќе успееме затоа што победата е пред нас! Ви посакувам убави празници, многу мир и благосостојба. Нека е поубава 2019 година!