Без потпис на Иванов: Џафери го испрати Законот за јазиците во „Службен весник“

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, вечерва нешто по 21 часот на неговиот Фејсбук профил објави дека Законот за употреба на Јазиците е испратен во „Службен весник“.

Законот за кој претседателот Ѓорѓе Иванов одбваше да потпише Указ беше усвоен мината година на 11 јануари.