„Аџибадем систина“компанија со највисока просечна плата во Македонија


Во согласност со политиката на Клиничка болница „Аџибадем Систина“, континуирано се зголемуваат платите на сите вработени на секои 6 месеци.

Зголемувањето на платите се реализира на почетокот и на средината на годината. Од јули 2023 година тоа е зголемено за 10% или минимум 3.000 денари од нето-платата за сите вработени со фиксни плати.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста