АЛФА ТВ отсега и на ТОТАЛ ТВ

Почитувани, содржините на Афа Тв отсега ќе може да ги гледате и на Тотал Тв.

Нашата програма нуди точни, брзи и проверени информации.  Ви нудиме вести, контактни програми, филмови, музика, серии, информативни и забавни емисии на едно место.

Следете ги најдобрите серии, забавни и документарни шоуа на Балканот и први дознајте ги најновите информации од дома и светот.

ВО ЦЕНТАР со ВАСКО ЕФТОВ, недела во 22:00 ч.

Вести секој работен ден од 8:15, 12:30, 14:30, 17:30 и 22:00 ч.

Викенд вести во 14:30, 17:30 и 22:00 ч.

Ѕвездичките на Пинк секоја недела во 18:15 ч.

АДВОКАТОТ НА АТЕНТАТОРОТ сабота 20:00 ч.

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 ч.

Серијата Долина на волците, од понеделник до четврток во 22:30 ч.

СОЛЗА И СМЕА секој работен ден од 22:15 ч. Премиера во сабота во 18:15 ч.