});

Граѓаните стравуваат од кучињата скитници – градските власти се правдаат со наследен проблем

За 14 дена, 14 пријави од граѓани за напад од бездомно куче. Најавите за системско пешавање на проблемот останаа само

Read more

Денеска ќе се знае колку фирми кои добија грантови се поврзани со луѓе од власта

Ќе има ли крај на скандалите за јавниот повик на Фондот за иновации и технолошки развој за кофинансирање на микро,

Read more