});

Власта тера кампања со државни пари, но на ОБСЕ му продава поинаква приказна

Властите веќе си ја  тераат пропагандата  за референдумот со државни пари, а од друга страна  ги информирале ОБСЕ/ОДИХР дека сите

Read more

ДУИ вработува илјадници партиски војници за поддршка на референдумот

Илјадници вработувања на партиски кадри во администрацијата за обезбедување на максимална поддршка од албанскиот фактор за претстојниот референдум. ДУИ подготвува

Read more