});

Шеќеринска: Одбрана ќе даде еден милион евра за кампања, Владата немала партиска агенда

Околу еден милион евра ќе инкасира Министерството за одбрана на контото за организирање на референдум. Денеска министерката Шеќеринска соопшти дека

Read more

Почнаа вработувањата на партиски војници за поддршка на референдумот?

Вработувања во замена за поддршка на референдумот или рутинско продолжување на веќе постоечки Договори? Јавното претпријатие Комунална хигиена преку Агенцијата

Read more