});

Анџелина Џоли не престанува со обвинувањата и заканите: Го пријавила Бред поради неплатена алиментација!

Поминаа две години откако Анџелина Џоли покрена бракоразводна парница, но крајот сè уште не се гледа, бидејќи поранешните сопружници мораат

Read more