Алфа ТВ продукција

 

Вести во минутаповеќе

Правила за програми со наградно учество и за телефонски услуги со додадена вредност

Согласно препораките на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги на Република Македонија, Алфа ТВ ги објавува правилата за своите за програми со наградно учество и за телефонски услуги со додадена вредност.

повеќе

Алфа ТВ Концерти

Алфа ТВ во својата продукција посебно внимание им посвети на соработката со домашните музички уметници и изведувачи, како и со поголем број музички промотори и агенции кои организираат концерти на домашни и на странски изведувачи.

повеќе

Пустолов

Една од најубавите продукции за деца на овие простори. Вратоломиите на пустоловот, пренесени со вратоломните раскажувања во едно од најубавите телевизиски изданија на Јовица Михајловски

повеќе

Мокош

Документарниот серијал „Мокош“ во неколку сезони ги прикажа убавините на Македонија, недоволно познатите места и луѓе на еден автентичен и оригинален начин.

повеќе