Филмови

 

Ноговодишна филмска програма

Препуштете и’ се на магијата на филмот и на магијата на новогодишните празници...

повеќе

Филмска новогодишна 2016 програма

Многу филмови, многу акција, драма, љубовни и други филмски приказни... Еднсотавно, филмска новогодишна 2016...

повеќе

Филмски викенд на Алфа ТВ

Филмски премиери, акција и комедија со Арон Екарт, Колин Фарел...

повеќе

Мајка и дете

Три исклучителни жени се во центарот на оваа филмска драма

повеќе

Граница

Новиот крал на дрогата во Тихуана е на мета на еден платен убиец...

повеќе

Во филм

Две недели во животот на еден од најдобрите холивудски продуценти кој има сериозни проблеми за да го заврши својот најнов филм...

повеќе

Гордоста на ветераните

Еден поранеше американски војник се враќа во својот роден град кој во меѓувреме е преплавем со криминал и корупција.

повеќе

Ме убиваш

Додека се лечи од алкохолизам на западниот брег, платениот убиец и пијаница се спријателува со една девојка која може да му биде од полза...

повеќе

Големиот војник

Еден искусен војник ќе киднапира еден генерал на непријателската војска и ќе тргне на долго патување за да си ја добие наградата...

повеќе

Добитна комбинација

Слевин ќе се најде на линијата на огнот меѓу двајцата најголеми криминалци во градот откако сосема случајно неговиот идентитет ќе биде заменет со некој друг.

повеќе

12345678910...