Контактна

 

Алфа ординација

Контактна емисија посветена на здравјето и на здравиот живот.

повеќе

Збор по збор

Ако имате нешто да кажете, ако ве мачи нешто, имате добар предлог... Сега имате место каде да се искажете – „Збор по збор“ со Александра на Алфа ТВ.

повеќе