Информативна

 

Седмица

„Сиже“ на случувањата во изминатите 7 дена со Коле Чашуле, главен и одговорен уредник на Информативната редакција во Алфа ТВ.

повеќе

Европски патокази

Целта не емисијата е да им овозможи на гледачите сеопфатно и навремено информирање за актуелните и суштински парашања за ЕУ и за нашиот евроинтеграциски процес.

повеќе

Ѕид

Затоа што ѕидови има разни: Имагинарни и реални - дел се носечки, суштински и исконски, а дел само преградни – колку да не поделат.

повеќе

Биланси

Во „Биланси“ успесите и предизвиците ги сумира економската редакција на Алфа.

повеќе

Вести

Непристрасни, избалансирани, на страната на вистината.

повеќе