Филмови

Гувернанта

Откако таткото на привилегираната Росина да Силва насилно умира, таа наоѓа работа во далечната Шкотска.

Сабота 20.04.2013 во 19:30 г.

Гувернанта (The Governess)

Откако таткото на привилегираната Росина да Силва насилно умира, таа наоѓа работа во далечната Шкотска. 

Наскоро потоа, таткото на семејството каде што работи започнува врска со неа.

Режија: Сандра Голдбахер
Улоги: Мини Драјвер, Том Вилкинсон, Хариет Волтер