Филмови

Ѓаволовиот гроб

Еден тим платеници е најмен од ЦИА да спаси еден научник којшто работи на археолошко откритие длабоко под пустината на Средниот Исток.

Петок 19.04.2013 во 22:55

Ѓаволовиот гроб (The Devil’s Tomb)

Еден тим платеници е најмен од ЦИА да спаси еден научник којшто работи на археолошко откритие длабоко под пустината на Средниот Исток. 

Со помош на мистериозниот свештеник, Мек и неговиот тим набрзо ја откриваат вистинската тајна којашто се криела под песоците и којашто била чувана илјадници години.

Режија: Џејсон Конери
Улоги: Куба Гудинг Џуниор, Реј Винстоун, Рон Перлман