Филмови

Вредно за умирање

Никол Кидман како Сузан Стоун точно знае што сака и ќе направи сѐ за да го постигне тоа...

Среда, 17.04.2013 во 22:55 ч.

Вредно за умирање (To Die For)

Сузан Стоун точно знае што сака. Сака да биде телевизиски презентер на вести и подготвена е да направи сѐ за да го постигне тоа. 

Она што и недостига како интелигенција таа го надополнува со одлучност и ѓаволски итрини. 

Во остварување на целите и помагаат тинејџерите кои ги наведува да го убијат нејзиниот сопруг.

Режија: Гас Ван Сант
Улоги: Никол Кидман, Мет Дилан, Хоакин Феникс