Филмови

Л. А. без мапа

Британски писател следи млада актерка во Холивуд...

Вторник, 16.04.2013 во 23:45 ч.

Л. А. без мапа (L.A. Without a Map)

Британски писател следи млада актерка во Холивуд. 

Потребна му е целата помош од неговите пријатели за да ја освои нејзината љубов.

Режија: Мика Каурисмаки
Улоги: Тони Пирс, Стив Хјусон