Филмови

Четвртиот протокол

КГБ агентот мајор Петровски е на тајна мисија во Англија каде треба да се стационира близу американска база...

Понеделник, 15.04.2013 во 22:55 ч.

Четвртиот протокол (The Fourth Protocol)

КГБ агентот Мајор Валериј Петровски е пратен на тајна мисија во Англија каде треба да се стационира близу американска база. 

Џон Престон е врвниот ловец на шпиони во Англија и после несогласувања со претпоставените е пратен да ги надгледува аеродромите и пристаништата.

Режија: Џон Мекензи
Улоги: Мајкл Кејн, Пирс Броснан