Филмови

Двоен aгент

Nикој не се сомнева ќе почне да работи како шпион во опасниот свет на индустриската шпионажа, но

Недела 14.04.2013 во 22:45

Двоен aгент (Cypher)

Млад и наивен човек во кој никој не се сомнева ќе почне да работи како шпион во опасниот свет на  
индустриската шпионажа. 

Ќе му пријде мистериозна жена и ќе му понуди излез од заплетканата ситуација. 

Режија: Винченцо Натали 
Сценарио: Брајан Кинг 
Улоги: Џереми Нортам, Луси Лиу