Филмови

Поправен дом

Во еден поправен центар неколкумина млади луѓе се исложени на бруталноста на затворските службеници.

Сабота, 13.04.2013 во 22:45 ч.

Поправен дом (Дог Поунд)

Филмот не пренесува во еден поправен центар за млади каде што неколкумина млади луѓе се исложени на бруталноста на затворските службеници.

Главниот лик Буч е обвинет заради тоа што во тепачка ослепел еден од затворските полицајци.

Подоцна ќе се види дека тоа било самоодбрана зашто тој бил малтретиран и нападнат од полицаецот.

Режија: Ким Шапирон
Играат: Адам Бучер, Чејн Кипел, Матео Моралес