Филмови

Времињата што се менуваат

Легендите Жерар депардје и Кетрин Денев во еден типишно европски филм на карактери...


Вторник, 09.04.2013 во 22:45 ч.

Времињата што се менуваат (Changing Times)

Успешниот инженер Антоан Лаво патува во Тангер за да ја надгледува изградбата на една телевизиска куќа..

Но, набргу се открива дека вистинската причина за неговото патување е неговата поранешна девојка Сесил, по којашто копнеел цели триесет години.

Режија: Андре Тешине
Улоги: Жерар Депардје, Кетрин Денев, Жилбер Мелки