Филмови

Разоткривање

Рејчел Вајс, Моника Белучи, Ванеса Редгрејв вистинска приказна за трговијата со жени во која се вовлечени и мировните сили...

Сабота, 06.04.2013 во 22:45

Разоткривање (The whistleblower)

Инспирирано од вистински настани, Кети е американска полицајка која се вклучува како миротворец на ОН во поствоена Босна. 

Открива скандал на трговија со жени кој допира до високи инстанци. 

Се бори против свет на приватни претприемачи и мултинационални дипломатски двојни игри. 

Режија: Лариса Кондрацки
Улоги: Рејчел Вајс, Моника Белучи, Ванеса Редгрејв