Филмови

Бригам Сити

Спокојниот град е потресен кога една жена од Калифорнија е пронајдена мртва покрај нејзиниот автомобил.

Четврток, 04.04.2013 во 00:00

Бригам Сити (Brigham City)

Шериф Вес Клејтон е совесен човек на законот, но во истовреме е и Мормонски бискуп во една мирна заедница наречена Бригам. 

Спокојниот град е потресен кога една жена од Калифорнија е пронајдена мртва покрај нејзиниот автомобил. 

Клејтон работи заедно со агент на ФБИ за да го најде убиецот и да го спречи неспокојот во градот Брингам.

Режија: Ричард Дачер
Улоги: Ричард Дачер, Метју Браун