Документарна

Атенбороу: 60 години во дивината

„Атенбороу: 60 години во дивината“ е документарна серија од три епизоди низ која е портретирана 60-годишната кариера на сер Дејвид Атенбороу, еден од најголемите автори на филмската и телевизиската документрастика на светот.

Понеделник, 21:10 Ч.

Атенбороу: 60 години во дивината

„Атенбороу: 60 години во дивината“ е документарна серија од три епизоди низ која е портретирана 60-годишната кариера на сер Дејвид Атенбороу, еден од најголемите автори на филмската и телевизиската документрастика на светот.

Трите епизоди ги носат следните наслови „Животот во камера“, „Разбирајки го светот на природата“ и „Нашата кршлива планета“.