Филмови

Клуб на измамници

Три мажени жени кои ги изневеруваат своите мажи откриваат дека ги прогонува злобен сериски убиец...

Сабота, 30.03.2013 во 22:55 ч.

Клуб на измамници (Cheaters Club) - ПРЕМИЕРА

Три мажени жени кои ги изневеруваат своите мажи откриваат дека ги прогонува злобен сериски убиец.

Нивната психијатарка Боби пред тоа ги советувала дека треба да побараат утеха кај други мажи доколку нивните сопрузи не ги задоволуваат нивните сексуални потреби.

Кога оваа многу модерна психијатарка ќе биде пронајдена мртва, трите пријателки сфаќаат дека „ѓаволот“ тргнал и кон нив...

Режија: Стив ДиМарко
Играат: Камила Карпентер, Катја Гарднер, Крсита Бридџес