Филмови

Војводите

Комедија со одличен кастинг како што се Чаз Палмиери, Роберт Дави и Питер Богданович.

Сабота, 30.03.2013 во 20:00 ч.

Војводи (The Dukes) - ПРЕМИЕРА

„Војводите“ некогаш беа на врвот на популарноста како Ду Ву бенд, но сега се борат за да преживеат во светот на реалноста.

Нивниот менаџер очајнички се обидува да им помогне на било кој начин, но секој негов обид завршува со неуспех.

Најпосле им предлага нешто што тие никогаш не би помислиле да го направат. Да извршат грабеж...

Филмот „Војводи“ е филм за соочувањата и за борбата да се вратите во реалноста кога од врвот сте паднале долу...

Комедија со одличен кастинг како што се Чаз Палмиери, Роберт Дави и Питер Богданович.

Режија: Роберт Дави
Играат: Чаз Палмиери, Роберт Дави и Питер Богданович