Филмови

Срцекршачки

Макс и Пејџ се мајка и ќерка измамнички коишто заведуваат богати мажи за да извлечат пари од нив.

Петок, 29.03.2013 во 23:20 ч:

Срцекршачки (Heartbreakers)

Макс и Пејџ се мајка и ќерка измамнички коишто заведуваат богати мажи за да извлечат пари од нив. 

Но, потоа Пејџ се вљубува во еден млад шанкер со што го прекршува нивното основно правило.

Режија: Дејвид Миркин
Улоги: Сигурни Вивер, Џенифер Лав Хјуит, Реј Лиота, Џин Хекман