Филмови

Крвави пари

Енди Гарсија, Елен Баркин, Морган Фримен... доволно е!

Среда, 27.03.2013 во 23:10

Крвави пари (Blood Money)

Клинтон Дилард е ситен шверцер на папагали кој сака да ги најде убијците на брат му. 

За да го стори тоа, му треба помош од Надин која е скапа проститутка. 

Клинтон и Надин се вмешуваат во завера за криумчарење оружје во Никарагва. 

Режија: Џери Шацберг 
Улоги: Енди Гарсија, Елен Баркин, Морган Фримен